Evenementen

Oh Oh Renault te Ommen

oldtimers, onderdelen en Renobilia

Thema: 50 jaar renault 16

Datum: zaterdag 30 mei 2015

Oldtimers, Onderdelen en Renobilia Op zaterdag 30 mei bent u weer van harte welkom op Oh Oh Renault in Ommen. De komende editie zal in het teken staan van de introductie van de renault 16, deze legendarische 5 deurs wagen werd 50 jaar geleden gepresenteerd. Zoals in alle voorgaande jaren is er een royale ruimte voor een overdekte onderdelenbeurs. Op deze onderdelenbeurs staan vele kramen met onderdelen, boeken, folders, miniaturen en andere renobilia, waar wellicht net dat ene gezochte onderdeeltje of die mooie folder tussen zit. Op het buitenterrein is plaats voor meer dan honderd Renaults. Bent u in het bezit van een renault ouder dan 15 jaar dan is uw young of oldtimer welkom op het terrein. Voor de overige auto's is er tegen een kleine vergoeding voldoende parkeerruimte direkt naast het evenementen terrein. U bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 uur de sfeer op dit evenement te komen versterken! Ook Cafť Louis is weer aanwezig om u van een hapje en een drankje te voorzien! U bent van harte welkom op het terrein aan de Varsenerweg 15 te Ommen, gelegen vlak naast de N340 ter hoogte van hectometerpaal 65,7.

Oh Oh Renault Ommen wordt georganiseerd door een enthousiaste groep liefhebbers onder auspiciŽn van de Nederlandse Club díAnciennes Renault (CAR).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gerrit Vogel

Mail: ohohrenault@home.nl

Tel: 0521-587540

(Tevens marktkraamverhuur)

Routebeschrijving: Via A28: ter hoogte van Zwolle afslag 21 (Ommen), N340 op, bij hectometerpaal 65,7 rechtsaf. Of via N48 Hoogeveen/Raalte: afslag Zwolle, N340 op richting Zwolle. Bij hectometerpaal 65,7 linksaf. Na 150 meter is het aan uw rechterhand.

enkele foto's van oh oh Renault van 2011

enkele foto's van oh oh Renault van 2009